Werken bij V&VN

Werken bij V&VN (eefje, Renate en Bas)

Heb jij hart voor de zorg? Ben jij op zoek naar een baan in een dynamisch werkveld in een belangrijke maatschappelijke sector die altijd in beweging is? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland is dé beroepsvereniging van en voor verpleegkundigen en verzorgenden. Met 105.000 leden maakt V&VN zich er sterk voor dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten hun vak op het hoogste kwaliteitsniveau en met trots en passie kunnen uitoefenen. V&VN maakt dat mogelijk met o.a. scholing, ontwikkeling van het vak, kwaliteitsstandaarden en richtlijnen, uitwisseling van kennis en ideeën en invloed op beleid in politiek Den Haag.

Op het landelijk bureau in Utrecht werken we dagelijks met veel energie voor en met onze leden aan het realiseren van belangrijke doelen en speerpunten van V&VN en de toekomst van het verpleegkundig beroep.

Vacatures

Adviseur Richtlijnen

In deze rol ontwikkel je essentiële richtlijnen en handreikingen voor de 400.000 verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten in ons land.

Applicatie Ontwikkelaar

V&VN is op zoek naar een Applicatie Ontwikkelaar die zorgt dat de vereniging gestroomlijnd kan (blijven) werken. We bieden je een afwisselende en dynamische functie binnen een leuk en gedreven team binnen een lerende organisatie.

Adviseur Verpleegkundig Proces

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van ons project Verpleegkundige Verslaglegging ook wel “Uniforme en gestandaardiseerde registratie" genoemd. Je werkt nauw samen met de beroepsgroep en andere stakeholders om eenheid te bevorderen in de registratiepraktijk binnen de zorgsector.

Programmamanager Verpleegkundig Proces

V&VN zoekt een programmamanager voor het verpleegkundig proces die verantwoordelijk wordt voor het aansturen van het programma. Je zult de verantwoordelijkheid hebben voor het overzien van verschillende projecten die samen het programma vormen en zorgt ervoor dat het uiteindelijke doel wordt behaald. 

Relatiebeheerder Noord-Oost Nederland

V&VN is op zoek naar een relatiebeheerder voor de regio Noord-Oost Nederland. In deze rol ben jij dé verbinder tussen zorginstellingen en hun zorgprofessionals, onze leden.

Relatiebeheerder Zuid Nederland

V&VN is op zoek naar een relatiebeheerder voor de regio Zuid Nederland. In deze rol ben jij dé verbinder tussen zorginstellingen en hun zorgprofessionals, onze leden.

Supervisor Ledenservice

V&VN zoekt een Supervisor Ledenservice. In deze rol geef je samen met één andere collega leiding aan de Ledenservice.

Senior Beleidsadviseur

Als strateeg ben je de ‘spin in het web’ tussen de belangenbehartiging voor onze leden en beleidsontwikkeling in de zorg. Met jouw hart voor de zorg, strategische kracht en economische affiniteit, ben je een overtuigende onderhandelaar.

Systeembeheerder

Heb je behoefte aan een uitdaging waar je als Systeembeheerder met volledige toewijding kunt bijdragen aan een nobel doel? Dan zou dit weleens dé uitdaging kunnen zijn!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)