Tarieven V&VN 2024

  • 21 september 2023
  • Nieuwsbericht
  • V&VN Algemeen
Verzorgenden in overleg

De prijzen stijgen in Nederland door inflatie, ook die van onze leveranciers. Dit betekent dat de kosten voor V&VN stijgen. Hoe vervelend we dit ook vinden, we komen er niet onderuit om volgend jaar de tarieven voor onze contributie te verhogen met een inflatiecorrectie. We hanteren daarvoor het prijsindexcijfer van het CPB van 7,2%. De tarieven voor contributie worden met dat percentage verhoogd ten opzichte van 2023. De tarieven voor het lidmaatschap van een afdeling blijven gelijk aan 2023. Het lidmaatschap voor studenten blijft gratis.

Vanaf 2024 hanteert V&VN de volgende tarieven ten opzichte van 2023.

Tarieven 2024

Vergoeding door je werkgever

Soms biedt jouw werkgever je de mogelijkheid om de kosten van een lidmaatschap vergoed te krijgen. Bijvoorbeeld omdat jouw werkgever dit heeft opgenomen in zijn personeelsbeleid, of omdat hij een collectief lidmaatschap heeft afgesloten met V&VN. Soms biedt ook de geldende CAO je de mogelijkheid je contributie (deels) vergoed te krijgen. Vraag je leidinggevende naar de mogelijkheden binnen jouw instelling.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Met het Kwaliteitsregister V&V en de bijbehorende app kun jij je deskundigheid bijhouden in een register dat niet van je werkgever is, maar van de beroepsgroep. We ontwikkelen kwaliteitsstandaarden en richtlijnen over verpleegkundige en verzorgende onderwerpen, gemaakt voor en door vakgenoten. Met onze peilingen onderzoeken we wat leden belemmert en helpt bij de uitoefening van het vak. V&VN laat de stem van leden horen op die plekken waar er wat aan veranderd kan worden, bij werkgevers, opleiders, de overheid, de politiek of de pers. Om samen de situatie te verbeteren.

Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt?

Word lid van V&VN